Chinese-Tee 發表於 2021-2-25 12:31:56

賓得三公主有下一代新公主了!

http://news.ricoh-imaging.co.jp/rim_info/2021/20210225_030074.html?_ga=2.157262072.238206009.1614223645-999851376.1598259141&fbclid=IwAR0kyXqTj2wWg1KvEnoA-aC9FcyM82i3iw1i4u4XRqrshrsuJtdnsUk9RzY

kgv 發表於 2021-2-25 13:30:26

正想問
我未試過
賓得 K1 mk2 DSLR 出圖正嗎
機身就好似好大部

Chinese-Tee 發表於 2021-2-25 17:51:45

kgv 發表於 2021-2-25 13:30
正想問
我未試過
賓得 K1 mk2 DSLR 出圖正嗎

未用過K1 mk2, 不過mk3應該在今年推出,不竟要新sensor才配得上HD三公主的稱號。

photoinsc 發表於 2021-3-2 13:15:11

只是加了HD coating在三支镜面上,跟之前DFA35 f2 似的,外觀和镜组跟舊版差不多一模一様。。。

頭文字L 發表於 2022-6-30 07:20:05

我都仲係用緊第一代的 SMC FA43/1.9 Limited

頭文字L 發表於 2022-6-30 21:08:17

SMC FA43/1.9

kgv 發表於 2022-6-30 21:23:25

邊度 個天 咁藍呀 :)

BTW
都喺未有 K1 mk3嘅消息噃

頭文字L 發表於 2022-7-1 09:48:20

kgv 發表於 2022-6-30 21:23
邊度 個天 咁藍呀

BTW

北深嘛實黎 :) 如果出K1 mk3 , 估佢應該用上最新果粒 60MP BSI CMOS 掛? :)

頭文字L 發表於 2022-7-1 18:48:23

頭文字L 發表於 2022-7-1 09:48
北深嘛實黎如果出K1 mk3 , 估佢應該用上最新果粒 60MP BSI CMOS 掛?

無啊,吳多覺:) ..... 感覺呢度d人民們多數都係幾 laissez-faire , 你有你的生活,他們有他們的忙碌 .... :)
頁: [1]
查看完整版本: 賓得三公主有下一代新公主了!