請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

M-Classic

搜索
查看: 5368|回復: 11

Post 晤到相去貼圖區

VIP

版主,您好!我每次post相時都會叫我重新login
回復

管理員

想問多少少資料, 以便我們跟進此問題, 謝謝!
1) 請問你是用 Windows or MacOS?
2) 請問有沒有 Logout 後重新 Login 再試?
3) 請問有沒有清除 cache or cookies 之後再試?
回復

VIP

版主您好!
1:windows 8
2:有logout 後再login
3:未試過。
當我打好字,準備要load相入去時,再按確定,就會自動logout ,反覆多次都一樣,張相under 標準k數上限。
回復

管理員

jacky1980 發表於 2013-9-4 19:49
版主您好!
1:windows 8
2:有logout 後再login

由於暫時發現只有兩位朋友有此問題, 估計可能只是電腦內仍存有舊cookie或cache所引致, 請清除cache or cookies 之後另restart再試試, 再報告給我們, 先謝!
回復

VIP

o.......都係一樣
回復

VIP

我剛剛響友台試POST 又OK, 點解會係甘阿
回復

管理員

jacky1980 發表於 2013-9-4 23:52
我剛剛響友台試POST 又OK, 點解會係甘阿

我們会繼續跟進!
回復

1萬

論壇元老

I have exactly the same problem since 2 weeks ago using IE on Windows 7.

I just tried deleting all cookies, restarted IE, problem persisited... then clear cookies once again, restarted computer, failed again.
I am almost certain it's not a cookies issue.

For the time being, I have to use Firefox that works fine without this problem.

回復

管理員

即是system與IE compatible的問題了, 好, 有頭緒相信就有得解決了
回復

版主

Same problem here. I am using IE 8.

Thanks, Admin!!!
Click here and you will be poisoned:  M-Classic 紳士皮鞋版
回復

管理員

shu_sum 發表於 2013-9-16 15:57
Same problem here. I am using IE 8.

Thanks, Admin!!!

How about Chrome and Safari?Thanks Shu_sum.
回復

高級會員

我都有同樣問題, 我用IE9, IE10 幾部唔同電腦都唔得. upload 相時連細圖都睇唔到. 以為少問題, 點知一按確定就彈番出要我login 多次, 試左好多次都係甘.

依個問題唔解決, 甘好多師兄只可以做CDR....
回復