M-Classic

搜索
返回列表 發新帖
樓主: 十四毛

三年隨想曲

Goro's

等細佬又share下自己的哥羅心態史先!話說好耐好耐之前!細佬仲係一個小學生!因姊姊鐘意V6, 細佬第一次由佢地本寫真見到三宅健的goro's!那時當然唔知佢係goro's!又唔知係咩!到愈來愈大個!由本地的雜誌介紹!終於知道那印第安風丶男神木村日日跟身的是哥羅!知道要去到東京本店先有得入!仲要好q貴!同當時細佬有另一致窮活動!儲埋d波衫波鞋玩具!矛錢去take嘢入手!又唔襯當然迷戀黑人風格的細佬!拱就算吧啦!直到細佬終於畢業!有自己的蚊形收入又戒左個波衫波鞋玩具癮!儲到少少錢時!又發生輻射事件!日夜俾身邊家人、朋友、同事力勸咪去東京!當然細佬又淆底所以唔敢去!就走左去入當時覺得差不多style嘅legend的第一件銀! 因一入銀門就中毒的我之後認識左mc,知道哥羅神級地位!加上日日睇到大佬毛的毒post、各路兄弟不怕麻煩的回覆問題同分享!又有平機票的情況下!細佬女人又錯手同細佬張機票買早左一日的天意下!細佬在2014年12月21日下海單拖排本店!我仲記得當時7點6X人抽籤我係抽20!因之前見人連入條XL毛都唔得的對比下!第一次入了的貨量細佬係覺得多同滿足!果種期待、神秘感深深把我迷住!細佬我就上癮了,造就2015年5月一人哥羅trip!成個trip的入手豐富(同自我要求低)!基本上有show價錢,RD san都放俾我!當時覺得哥羅其實邊有傳說中拱難買呀!?仲放左兩條依家想入返嘅XL毛!依家諗起都後悔!之後個夏休後trip就出事了!有2日晚上7、8點幾上到去咩銀都冇、又有2日上都上唔到!心態出現極大落差!到12月尾去本店同細佬女人一齊再抽時!細佬基本上可以話係冇期望!果然冇令細佬失望!兩抽兩收皮!第二次去抽時仲因為趕去本店抽籤,我愛人差一點發脾氣!深深領悟到大佬所講的必勝心法!但離開後心態變得十分輕鬆!因為可以同愛人去一D本來唔會去的地方!如皇宮跑步!那種美景、輕鬆!細佬到依家仲記得!那短短十多次的新手美麗回憶,細佬會放在心裏常常回味!好好珍惜現有的哥羅!始終....細佬覺得玩哥羅其實都係一種緣份!冇謂太強求!

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

師兄呢個袋都唔錯丫~~我上本店嘅其中一日都見到  發表於 2016-3-2 22:49
O岩!唔好強求!慢慢來~  發表於 2016-3-1 22:40
回復

註冊會員

睇完呢個POST好想再飛去排,而家連第1次上到本店都唔知幾時,只能講玩得太遲

最心痛是....  發表於 2016-3-5 11:36
每個玩哥羅o既人都恨自己愛得太遲 架 hahahhahaha  發表於 2016-3-2 16:45
回復

中級會員

個經歷好熱血
回復