請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

M-Classic

搜索
樓主: kaizm

全港Fake Goros發見(歡迎大家加jam)

註冊會員

同你解釋都嘥氣,我都唔記得幾時入呢度,跟本唔會知你地有咩牙齒印,你兇到我有咩用?咁樣會威啲嘅咩?假人假義,講一套做一套真係第一名,學咩人講咩哥羅精神吖你,你有資格講咩?咪呃自己啦,你啲會員無腦姐,估唔到你做大嘅都係樣咁無腦,人以群分,物以類聚,廢物都要分類啦,更何況係你,2.究竟個大陸西同話我揾食行遠啲條傻仔有無睇清楚內容先嚟吠㗎,我揾咩食呀係度?你地9up就係事實㗎嗱,咁咪好犀利,講果樣就係果樣,咁連政府都唔洗驚啦可以打橫行連解放軍都唔洗驚啦,我都只係同好多新手一樣想睇吓mc係咪咁神咁犀利先入嚟,但原來同北韓係無分別囉,你仲有面講話自由係比正派用嘅,吖你都幾唔知醜嗰啵,你啲會員做呢啲野你可以選擇性失明嘅,咁叫正派呀,咁反派咪不得了,周圍殺人放火都得啦,仲要講我係黑社會,而家你呢度似黑社會多啲囉
回復

6萬

管理員

好啦發惡啦,現哂形啦,前後判若兩人,撕爛之前個面具啦,而家係人係鬼,人人都識睇。
回復

註冊會員

話不投機半句多,我都好後悔入呢度做會員,成班都係偽君子真小人,你地每個人心入面都有隻饕餮,貪權力,貪地位,真咩心玩銀吖,咪又係貪果種比人羨慕目光嘅虛榮感,貪比人讚果種優越感,,咪自以為高人一等啦,你係度或者係,返到現實咪又係普通人一個,訓覺咪又係訓半張床,去廁所咪又係坐一個馬桶,有咩咁特別呀?

離哂題  發表於 2017-5-23 05:34
回復

註冊會員

隨你點講,反正對我都無乜作用,我都唔想嘥時間同你解䆁,你講我咩都無所謂,大家係彼此嘅生命中都唔重要,所以同你拗無意思,贏輸都我分別無影響,只係係度同好多新人一樣怕講錯嘢比人圍插比人踢,如今知道呢度係咁封建嘅,都無諗住留低,講嘢限制自然解除暢所欲言

輸贏唔重要咁你又攞尾彩?  發表於 2017-5-23 05:36
回復

註冊會員

唉,訓覺,唔講喇,第日我仲係度再先再傾過啦
回復

Goro's

atfpdj 發表於 2017-5-23 03:46
同你解釋都嘥氣,我都唔記得幾時入呢度,跟本唔會知你地有咩牙齒印,你兇到我有咩用?咁樣會威啲嘅咩?假人 ...

咁即係你一心想挑戰呢個版啲人嘅「真」貨既分辯能能力多過想知呢個版啲人去本店既資訊,你都係想証明你啲goros有幾正品啫,見你入黎成年開親post都係問真假問題,今次仲要人地比埋理據,先可以反駁你所講既reseller有幾高尚啲貨有幾可信,宜家唔成功就話人狗吠無料,呢度封建。
你之前開三個post有兩個post都係問真假,
請問有邊次係冇人拎出自排既貨去同你件fb貨去做比對?你伸手黨一樣有人幫你!

P.S. 本身少上fb都唔知有呢個咩DJ大神,宜家知喇

回復

Goro's

世上真係好多巧合,自己都識講幾張爛圖就叫人分真假,諗諗下尾彩都唔想比你攞

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
回復

中級會員

kaizm 發表於 2017-5-23 00:09
不如咁啦~我地攪個gathering~麻煩你帶埋支上銀出來俾我地欣賞下?
大家又可以增長知識~又可以加深友誼~ ...

係bo~好主意,搞番個飯局,我都想學下野,重可以同加深友誼,不過唔知呢位師兄賞唔賞面呢~

本帖子中包含更多資源

x
回復

6萬

管理員

tfko 發表於 2017-5-23 07:54
世上真係好多巧合,自己都識講幾張爛圖就叫人分真假,諗諗下尾彩都唔想比你攞 ...

原來層次低到係另一個論壇用atfpDJ個名,但用番自己FB個名Jeff Lok批銀繩TQ相.....唉....

今次教精左佢tim!

本帖子中包含更多資源

x
回復

中級會員

雖然我係新手,但我吾覺得呢到既前輩冇腦喎,佢地會分享呢一點已經要尊重啦,呢個平台俾到好多有用既資訊,而出面係冇既!
回復

註冊會員

其實個jeff好似係facebook賣黎賣去都係果幾樣同埋佢facebook頭象無自己相呀,
少朋友之類都好多疑點架啦。
之前未親自排隊想行捷徑問過佢野講到好似咩都有機會翻貨咁,之後驚驚無理佢
facebook group個主要用途都唔係分享野,
只係捧高比幾個台灣仔係度買買賣賣,d人又當佢神咁拜果下先好笑
當然仲有d混水摸魚既賣家搵食啦。

其實我之前都同過毛版主有誤會而係度開過post亂咁講野
一路都偷偷開新account睇資訊
不過未發生前佢都有問必答 ,都幫左我唔少。
而且我玩得果一年幾都係指意呢度同少少日本網先可以成功上到本店,
同埋呢度d師兄既分享真係有用過睇facebook任何一個group d無用既資訊,
到最尾其實都係引導你幫襯佢買二手貨,無意思。

最後都係想講支持大家o係度做下功課,
親自上本店買就唔會有問題啦。
如果用第二d途徑買一黎成世提心吊膽,
二黎當你o係本店成功抽到單位數字或成功買到心頭好果下開心真係比錢都買唔到。

係!我未入坑時覺得朋友同台灣仔買貨無問題 但當自己排完之後雖然係好多時失敗,我4件item亦係要分4次去東京先買到。但起碼我無提心吊膽怕假貨…  發表於 2017-5-25 20:50
真心玩Goros我地一定歡迎,其實做人做事好多時都冇捷徑,一分耕耘 一分收穫係正解。  發表於 2017-5-23 22:50
回復

新手上路

十四毛 發表於 2017-5-23 01:16
細路仔,唔好同我玩民族大義/言論自由,你估呢度係城市論壇而我地係一班要保持形象既政客呀?
呢度既言論 ...

感謝十四毛兄 我都唔知係影分身黎 仲一直撐佢 覺得自己好傻仔
回復

高級會員

Fb個group
自己排賣出黎無乜問題
之前有個post講明自己賣復刻,即係仿品
但個post好多人鬧佢,最後好似仲delete post
相反我覺得佢比話自己真又唔係自己本店排的來得高尚

回復

新手上路

其實唔好再上黎撐啦..大家有眼睇架 唔係一堆字 就可以蒙蔽大家既諗法
算啦 收手啦
回復

中級會員

black_star 發表於 2017-5-23 23:06
Fb個group
自己排賣出黎無乜問題
之前有個post講明自己賣復刻,即係仿品

可能因為好多賣假既人都扮真高放,但果個賣仿品又賣得平,但貸又高仿咪比人屌
回復

註冊會員

littlesoft 發表於 2017-5-23 00:50
这个atfpdj演技真的好,区区一个下忍竟然会上忍的招式(鸣人那招大家懂的) ...

這個atfpdj 好聰明 懂得開影子分身打正評 哈
回復

Goro's

今日Facebook 又有新野睇各位新人舊人 記得帶眼識人
有問題多d 開post問

本帖子中包含更多資源

x

條友潛晒水啦,遲d開個新account又嚟過。  發表於 2017-6-1 20:25
回復

註冊會員

綠色膠水
回復

高級會員

一分价钱一分货,贪小便宜以为自己捡到宝。这次的教训希望ching能够醒觉。
回復

新手上路

littlesoft 發表於 2017-6-2 00:22
一分价钱一分货,贪小便宜以为自己捡到宝。这次的教训希望ching能够醒觉。 ...

成萬蚊都叫貪小便宜
利申:我就是當中那位受害者
回復