M-Classic

搜索
查看: 3117|回復: 6

偷跳。。。再偷跳

中級會員

上週同家人到東京,見有啲後生帶住隊,我就走開去偷跳返一日,但就抽三個位,唯有歸隊。

念念不忘,做咗日乖仔,攞個 permit 臨走個日之前偷跳多劑,派籌時保安問日文,想答之際二女係後面大丈夫 ,冧晒 ,而且呢次似返個人抽雙位可以5點左右上到

啲風車, TQ,八本皮帶扣自然唔係我呢啲級數問。對於仲係新手級嘅我啲4鏈,點金,上金上銀,鷹匙,大中金心,大中箭,大中八,水蓋,點金麻,平打同TQ介,hunting同boxing袋等已經夠我目不暇給。最後入左點金,點金麻同巾著pouch換埋condro

另外開心嘅係我係同組第8個最後,所以買嘢前後同二女天南地北傾咗好耐,佢仲好喎心話我長財condro啲色唔係好掂,用銀補幫我抹返靚添

最後,二女要求用ipad將我當日買嘅嘢戴上身比佢影張相,我當日有帶埋以前買嘅大部份嘢(其實都係好有限)佢都影埋,最後影埋護照。佢話希望上去買嘢嘅客,係邊個買左乜可以留個紀錄。我好明佢哋嘅苦衷,亦好支持,所以二話不說,乖乖做個model影靚相。

今次可以話係我其中上得最開心嘅一次,希望將來陸續有嚟。

回復

高級會員

偷跳成功
二女為您講"大丈夫", 真係排隊都排得寧舍冧 !
師兄1個人都買到2銀1皮, 再換埋CONCHO, 恭喜哂!!!

回復

中級會員

好有好多選擇....
我上次都有被影相留RECORD.....我最初好驚被BLACK LIST

只要買自己想要既野唔係RESELL, 唔好買重複 就安心買得  發表於 2018-3-21 16:58
回復

Goro's

SUPPORT!
依家影PASSPORT好正常
回復

註冊會員

長知識了,多謝分享!
回復

高級會員

影passport影銀器係好事,我地大方比佢影,證明我地係有心買的。
回復