請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

M-Classic

搜索
查看: 3511|回復: 2

鈴木達郎被富士「除牌」

論壇元老

https://www.youtube.com/watch?v=Wy2YzUvHDq0&t=23s

恕我膚淺,只講樣貌的話,如果有睇開日本漫畫,佢真喺好樣衰,如漫畫中的奸險小人,或者相由心生是對的,你睇佢每按完快門後,表情反應好鬼祟。街拍從來都多爭議,如Magnum的Bruce Gilden,用閃光燈近距離影路人,甚至呼喝對方不要笑、繼續行等等,不過他昂藏六呎,又夠霸氣,理直氣壯地拍,反觀鈴木達郎蛇頭鼠尾,一臉輕挑,反差好大。
Life is about courage and going into the unknown
回復

論壇元老

好多衛道之士鬧到狗血霖頭,風頭火勢我都係站回中間唔幫你啦⋯⋯ 鈴木生,都話咗你樣衰壞事,邊有人睇你啲相,見到你尊容就反胃,你都係整整容,又或者帶个V煞面具,衰鬼你仲去拍廣告出鏡⋯⋯ 如果你有木村生咁靚仔,個個都恨不得俾你騷擾、咗啦⋯
回復

論壇元老

鈴木 達朗

https://www.instagram.com/tatsuo_suzuki_001/?hl=zh-hk

我呢,就一路都唔識影呢d相。亦冇諗過要試。我面皮薄。
回復