M-Classic

搜索
樓主: kaizm

全港Fake Goros發見(歡迎大家加jam)

Goro's

所有唔係親身係本店入既貨
都唔可以100%話係真
所以d人成日話來源購自xxx 真係講都無謂
超新手 如有任何違規得罪,請各位師兄見諒
回復

Goro's

jeffjai115 發表於 2017-5-22 19:20
咦 fb group 阿唔知邊個J___ L__ 即刻開po 反擊喎
但我都係覺得樓上巴打可以再影得仔細d條毛比大家望下 ...

嘩,fb 谷大部分玩goros 都係得買買賣賣都算,原來仲咁冇品貼人屋企人.
回復

註冊會員

bathingmike 發表於 2017-5-22 19:31
嘩,fb 谷大部分玩goros 都係得買買賣賣都算,原來仲咁冇品貼人屋企人.

係lo,好恐怖,黑社會咩,玩銀器啫
回復

註冊會員

jeffjai115 發表於 2017-5-22 19:20
咦 fb group 阿唔知邊個J___ L__ 即刻開po 反擊喎
但我都係覺得樓上巴打可以再影得仔細d條毛比大家望下 ...

我影相麻麻已盡力,其實要我影幾多次都好,各師兄心中如早已認定佢係賣假的,就算條毛無問題結果都一樣,咁影嚟仲有咩意思呢,咁仲洗乜嘥時間討論,係咪想我影到有得抽秤定到佢罪才令大家滿意呢,咁已經不是對事不對人,而且如有師兄不能接受多方面嘅意見/聲音,咁我咪不再參與所謂嘅理性討論,因為加入了私人感情就不再是客觀理性,我亦不想因為咁而令大家有心病/負面情緒,麻煩各師兄不要再學小弟講最尾嗰句,有咩不滿可直接同我講,我是可以接受的  ps:我從來都無激動過

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
回復

註冊會員

bathingmike 發表於 2017-5-22 19:31

容我再多口講吓,聽師兄口吻應該係認識樓上嘅師兄,而且亦可能知道內情,咁講啦,一隻手掌係拍唔響嘅,事出必有因,咁總唔會無原無故就貼圖的,人地點解要咁做嚟回應返樓上師兄嘅言論呢,我地只係討論者局外人,佢地本身有咩私怨/仇恨邊個知?而私怨/仇恨有幾深先令到對方有咁嘅行動,我相信只有佢地當時人先會知,我覺得我地無謂去猜測同標籤對嘅行為係咪似無黑社會嘅

完全唔識兩位人兄,唔好意思. 長知識了,謝謝.  發表於 2017-5-22 21:23
回復

新手上路

atfpdj 發表於 2017-5-22 20:58
我影相麻麻已盡力,其實要我影幾多次都好,各師兄心中如早已認定佢係賣假的,就算條毛無問題結果都一樣, ...

真心支持師兄
正如師兄所講影幾多次都好,如早已認定毛係假的,就算條毛係真品都無用..
回復

高級會員

我真的想说一句楼上那位拍上银照片出来做咩?意义何在?东西真与假是不是自排自己清楚就可以了,其他在这发表无关痛痒火上浇油的喽罗们不要把楼主的帖子变成战帖,不听话的就给本宫滚远点

御用管理員出動,有殺氣了  發表於 2017-5-22 22:21
回復

Goro's

http://mclassic.com.hk/forum.php ... p;extra=&page=1
上年既post已經有哂2位主角
好明顯 唔係咩新仇舊恨
在此再提醒大家 此post用意只係分享假goros配帶既圖片
而不是誰人賣真誰人賣假
回復

中級會員

yaracso 發表於 2017-5-22 23:00
http://mclassic.com.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=15623&extra=&page=1
上年既post已經有哂2位主角
...

都係既
不過果位j__ L__就認真麻麻
之前見佢fb賣野inbox左佢  問多兩問佢就起啢龬又話咩乜你唔知依加改左版咩,你識唔識架,唔知就去google 啦, 所以最後都係不了

btw 我地繼續討論主題
回復

註冊會員

littlesoft 發表於 2017-5-22 22:19
我真的想说一句楼上那位拍上银照片出来做咩?意义何在?东西真与假是不是自排自己清楚就可以了,其他在这发 ...

這位師太,小弟只因應樓上師兄要求而拍多點給大家看,有沒有意義就要看其他師兄的看法,這我管不了,而且說誰賣真誰賣假的並非小弟,我只是參與討論並沒有火上加油,現在好像只有閣下不清楚我為何而拍,請看清楚才說,還有我也沒激動,為何閣下要這樣激動呢,你容不下其他意見/聲音是閣下的事,但就不要控制別人的言論自由,從頭到尾我也沒粗言穢語破口大罵,只是客觀的理性分析講道理而已,請閣下客氣點不要用些教訓式的口氣說話好嘛,如閣下認為我是在多生事端而封鎖我的話請隨便,但我會對這個論壇非常失望,本以為大家也跟我一樣的可以用第三者角度去冷靜討論,融洽的去分享,但原來真心的說出自己的看法是不被允許,這跟一個封建制度的國家有何分別?不能接受反對的聲音,只接受奉承說話的我做不到,謝謝!

算喇,呢度好多人自己飛去排多過上fb收喇,人地不滿你你又唔啱聽,咩叫言論自由? 買賣從來都係主觀,一個比錢一個交貨,客咩觀?  發表於 2017-5-23 00:19
回復

Goro's

其實mclassic宗旨一向都係鼓吹自排,搵食請移玉步,連本店都未上過係度討論啲野點分真假?仲有人盲撐某某reseller我真係頂你唔順,唔係上黎9up兩句就可以幫到你拎光環去繼續賣野,唔好以為你可以得到呢度人認同,新手冇時間呢啲藉口唔係大乜哂,你出去買炒都係關人蛋治,P.S , 我好激動
回復

Goro's

不如咁啦~我地攪個gathering~麻煩你帶埋支上銀出來俾我地欣賞下?
大家又可以增長知識~又可以加深友誼~

我又去 XD  發表於 2017-5-23 00:29
拍照係掠奪既一種方式
回復

高級會員

atfpdj 發表於 2017-5-23 00:01
這位師太,小弟只因應樓上師兄要求而拍多點給大家看,有沒有意義就要看其他師兄的看法,這我管不了,而且 ...

看不惯我言论你可以滚,我在那里制止无谓的争论你却还出来挑事?
回復

註冊會員

kaizm 發表於 2017-5-23 00:09
不如咁啦~我地攪個gathering~麻煩你帶埋支上銀出來俾我地欣賞下?
大家又可以增長知識~又可以加深友誼~ ...

無需要多此一舉啦,從頭到尾我都只係應一啲師兄嘅要求而影,又唔係專登要show出嚟,應你地要求做完反而要比人話,咁我真係好無奈囉,師兄都睇到師太都話我唔知影嚟做咩,有咩意義,就算帶咗出嚟咁又點,無意思,好對唔住各位,我收聲唔再講嘢希望大家可以滿意,請各位息怒,乜都係小弟唔好,希望大家繼續討論樓主嘅話題,唔好因為我呢啲小角色而大動肝火……
回復

高級會員

这个atfpdj演技真的好,区区一个下忍竟然会上忍的招式(鸣人那招大家懂的)
回復

6萬

管理員

atfpdj 發表於 2017-5-23 00:01
這位師太,小弟只因應樓上師兄要求而拍多點給大家看,有沒有意義就要看其他師兄的看法,這我管不了,而且 ...

細路仔,唔好同我玩民族大義/言論自由,你估呢度係城市論壇而我地係一班要保持形象既政客呀?
呢度既言論自由係俾正直正派既人,唔係俾狗偷鼠輩變身玩語言偽術用。

我地攪呢度來搵錢搵食架?要來上市架,呢度係一班真心玩銀既同好分享心得既園地,駛乜同古惑仔講咩言論自由呀。

你呢個raychan123/希希,係度玩哂分身一個人兩把咀為自己講說話仲咁多野講?睇唔過眼撐人有撐得咁盡力架咩?我同你講,掩飾自己做過既壞事就會,怕自己米路被斷,怕被人拉先會同人撐到過哂火位。

一早知你係邊個架啦,忍你唔爆你大鑊係想和和氣氣算數,又或者睇下你可以點出醜,等你為個論壇加d花邊唔好下下咁正經討論,而你硬係要架就自己丟。

Admin有哂證據你有四個分身係度架啦!贈你十個字:若要人不知,唔好太低B❗️
atfpDJ,根本咪係下圖FB個DJ囉,想你當初開呢個Mclassic名時冇諗個有咁既一日,要dj幫DJ講說話哩!

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

毛兄好型^^  發表於 2017-7-28 16:31
毛兄盡顯本色~讚  發表於 2017-5-23 09:34
好彩果陣冇同佢買野  發表於 2017-5-23 02:54
大發人心  發表於 2017-5-23 01:50
字字金句  發表於 2017-5-23 01:18
回復

註冊會員

呀版主,你燒壞腦定見邊度唔舒服咁呢?dj
回復

註冊會員

呢兩個字只可以有一個解釋嘅咩?咁全世界咁多dj咪全部都係佢啲分身?叫jeff都唔止一個啦,佢地又係佢啲分身呀?你叫十四毛,唔通又同黑社會十四X有關係呀?你地都係屈字堆?
回復

6萬

管理員

E....諗左成個鐘得呢兩段軟淋淋既狠話?之前唔係咁既語氣架?打中要害現形是吧!估唔到場戲就咁落幕.....
回復

註冊會員

1.我又唔係賣嘢嘅,你講我係邊個都對我影響,威脅係0,不痛也不養,無相乾,不過咁又係嘅,上面啲大嘅係咩質地,下面啲細嘅咪咪質地囉,基本上我係無需理你,姐係好似行過街邊見到啲流浪狗,你都唔會主動埋去同佢溝通一樣,所以你講咩都好,我聽到嘅都只係狗吠聲,唔識聽你up乜,你講我偷做埋啲咩偷雞摸狗嘅野,你邊隻眼見到,幾時見到,係邊度見到?但你地啲會員就真係做埋你講嘅偷雞摸狗嘢喇

錯字又多,講野又冇point....  發表於 2017-5-23 05:09
回復