M-Classic

搜索
查看: 3183|回復: 9

啱係八月照搶館沖e to c , 要40 大元!

1萬

論壇元老

聽人講佢e to c 好好,去試下,但淨沖$40大元!仲貴過沖e6 , 大家仲有冇其他平價介紹!
回復

VIP

算好啦。。。我今日走去好世界正常沖一筒135 slide, 唔洗Scan,距收我 $40.
我當場呆左。。。。以前$20筒。。。
如果唔系得一筒,同埋因為中環就腳,
我幾大都走翻去灣仔Mike哥度沖。。。。

而家玩film真系好貴。。。都系繼續影多D黑白。。。
回復

1萬

論壇元老

我係 荔枝角沖 $35 E6,2小時取! 我唔使過海! 好方便
希望佢可以繼續做落去

原來8月 即日取貴D!! 同埋我自捲貴$5
隔日取 $40 沖+SCAN了  下次試下先
回復

論壇元老

我都唔知價,沖加曬三筒加一筒scan$235, 貴定平
Live in the Moment
回復

Goro's

TerenceYam 發表於 2013-10-7 18:56
算好啦。。。我今日走去好世界正常沖一筒135 slide, 唔洗Scan,距收我 $40.
我當場呆左。。。。以前$20筒。 ...

我幾年前影lomo,成日去好世界e沖c加scan,果陣已經要$50筒,次次特登揸車落去大道中,門口又有派出所,抄埋牌隨時變$370一筒,次次都跑到
而家去開mike哥度,冇再去lu!
回復

VIP

toys_madman 發表於 2013-10-8 01:58
我幾年前影lomo,成日去好世界e沖c加scan,果陣已經要$50筒,次次特登揸車落去大道中,門口又有派出所, ...

我其實都去開Mike哥度,只不過零零舍舍得一筒就LUM住系公司附近沖,無想過甘貴
上星期先柃左10幾筒Slide同黑白去Mike哥沖scan。
今日有得柃~~~
回復

Goro's

TerenceYam 發表於 2013-10-8 09:48
我其實都去開Mike哥度,只不過零零舍舍得一筒就LUM住系公司附近沖,無想過甘貴
上星期先柃左10幾筒Slide ...

咁好世界沖同scan都ok嘅,我柴灣以前有間好平,三十蚊有得落樓,不過次次都沖到藍藍綠綠咁,問你死未?
回復

VIP

toys_madman 發表於 2013-10-8 10:11
咁好世界沖同scan都ok嘅,我柴灣以前有間好平,三十蚊有得落樓,不過次次都沖到藍藍綠綠咁,問你死未?{:4 ...

我都系120先要出去Scan, 如果135我都系用Nikon VED自己搞。
不過PK的Nikon竟然個Nikon Scan software唔support Mac iOS X,
我系距微博既一個post問距,距竟然delete我個comment

回復

1萬

論壇元老

TerenceYam 發表於 2013-10-8 10:20
我都系120先要出去Scan, 如果135我都系用Nikon VED自己搞。
不過PK的Nikon竟然個Nikon Scan software唔s ...

64bit os?
Try download silverfast coolscan v trail version and install to get the driver !!!
I do the same on my win7 64 bit
回復

VIP

toys_madman 發表於 2013-10-8 10:11
咁好世界沖同scan都ok嘅,我柴灣以前有間好平,三十蚊有得落樓,不過次次都沖到藍藍綠綠咁,問你死未?{:4 ...

幾個月前攞過幾筒菲林去好世界沖加曬,感覺差左好多.....
回復