M-Classic

搜索
返回列表 發新帖
樓主: ghost03032008

嗱,嗱,嗱..黑白咋,冇話係MM呀,不過係八妹..(加相)

論壇元老

Ghost hing, if you visit the other park with the mouse next time, let me know, i'll come out to say hi!
回復

論壇元老

raumplan 發表於 2013-8-20 11:25
Ghost hing, if you visit the other park with the mouse next time, let me know, i'll come out to say  ...

or.....???? you work in that mouse park???
回復

論壇元老

yes the one in Lantau
回復

論壇元老

Very nice pics!
一講女,一定要加把口。
唔知佢弟日會幾激心,但佢家下每個表情都令你好好好enjoy!喊都喊得抵鍚d!
同仔既愛錫方法係完全唔同。
見到個仔好似見到自己,想佢好好成長。
見到個女好似見到自己深愛既人,”你咩都唔洗做,弟日嫁個錫你既人就得喇!”
鬼,加油!
真係iphone out focus都好happy

回復

論壇元老

唉,依家個細仔先三歲,每晚放工打开門,佢見到我冇尼驚喜,眼尾啤下你就算鬼數....見到呀媽返尼,又攬又錫.....激得我吖....重有,佢依家串到,連比我攬下都吾得,真係想掉鬼左佢出街,揾人領養佢,算鬼数

Flickr 上 Ghost03032008L1000643
回復

中級會員

Lips 發表於 2013-8-20 12:34
Very nice pics!
一講女,一定要加把口。
唔知佢弟日會幾激心,但佢家下每個表情都令你好好好enjoy!喊都 ...

嘩好可愛!
師兄俾個囡o爹一嘢咩都應承啦~
只有MM的M新手
回復

中級會員

ghost03032008 發表於 2013-8-20 12:41
唉,依家個細仔先三歲,每晚放工打开門,佢見到我冇尼驚喜,眼尾啤下你就算鬼數....見到呀媽返尼,又 ...

鬼兄, 我個仔剛2歲, 但係都已經偏向痴住媽媽同o爹媽媽了...
我對佢既用處彷彿就係1)司機 2)食早餐 3)買玩具 4)影相佬
唉...雖然一早知道仔係痴阿媽多d, 但係都唔係爭咁遠o架!
(雖然成屋唯一係我會o係佢做錯嘢/扭計o個陣鬧佢)

off topic左sorry!
只有MM的M新手
回復

論壇元老

adrian01 發表於 2013-8-20 18:01
鬼兄, 我個仔剛2歲, 但係都已經偏向痴住媽媽同o爹媽媽了...
我對佢既用處彷彿就係1)司機 2)食早餐 3)買 ...

冇計架喇.....仔一定係貢樣
回復